Grav Art - destinacija za originalne suvenire iz Bosne i Hercegovine!

Ko smo mi?

Grav Art je rođen iz strasti prema stvaranju jedinstvenih suvenira koji odražavaju bogatu kulturnu baštinu i ljepotu naše zemlje.

Svoj put smo započeli 2014. godine kao bh. suvenir brand pod okriljem renomirane kompanije Alibeg d.o.o., a već godinu dana kasnije smo sa ponosom krenuli s intenzivnom proizvodnjom.

Ponuda

Sa preko 150 različitih vrsta suvenira, Grav Art je postao sinonim za kreativnost, kvalitet i domaću proizvodnju. Svi naši proizvodi su plod rada našeg talentiranog tima, izrađeni isključivo od domaćih materijala i sirovina. Naša misija je jasna – želimo da pokažemo svijetu da bh. brand može uspješno konkurirati sličnim proizvodima iz drugih zemalja.

U našem širokom asortimanu možete pronaći standardne suvenire poput magneta, satova, graviranih fotografija i kutija, kao i individualizirane suvenire stvorene prema vašim željama. Naša ponuda nije samo ograničena na suvenire – nudimo i mogućnost izrade visoko kvalitetnih personaliziranih poklona za posebne prilike, bilo da ste pojedinac ili firma.

Misija

Naša misija nije samo proizvodnja suvenira – mi želimo promovirati ljepotu Bosne i Hercegovine kroz naše proizvode. Stoga stalno radimo na unapređenju već postojećih proizvoda i osmišljavanju novih, kako bismo istaknuli jedinstvenost i unikatnost naše zemlje.

Grav Art nije samo brend suvenira, već je to simbol bh. kreativnosti, tradicije i ljubavi prema domovini. Hvala vam što ste dio naše priče i što podržavate domaću proizvodnju!

arrow