• +387 61 770 100

About us

Kao jedan od najvećih proizvođača suvenira, magneta, ukrasnih satova sa motivima iz gradova širom BiH,  svojim klijentima nudimo mogućnost Veleprodaje po izuzetno povoljnim cijenama.

Također nudimo mogućnost, izrade suvenira po mjeri, odnosno prema potrebi svakog klijenta, što znači da nudimo mogućnost dogovora izrade suvenira, pored onih već dostupnih,  u skladu sa posebnom željom ili idejom klijenta.

Dodatna prednost GravArta  za naše klijente je također  i  to što su svi suveniri ovog tipa izrađeni na isključivo prirodnim materijalima - drvetu ,  što je trenutno apsolutni hit u svijetu i trend novog pristupa u izradi suvenira.

Zbog toga sa zadovoljstvom možemo reći, da  smo već postali jedan od najvećih izvoznika na području Balkana za ovu vrstu suvenira, i da se suveniri iz našeg opusa već mogu naći u nekim od najpoznatijih turističkih gradova na svijetu, kao što su Istanbul, Bursa, Pariz i mnogi drugi.

Za sve dodatne informacije o ovom načinu poslovanja i uslugama koje u sklopu njega nude,  možete nas kontaktirati na mail info@alibeg.ba  ili direktno na  061 770 100.

1
从配方上看,粉嫰公主采用了天然有机绿色食材,其间首要包含了酒酿原液、土鸡蛋、有机珍珠糯米、姜汁红糖以及泰国野葛根粉等等丰胸产品,这些关于女人来说都是很好的保养挑选。特别是添加泰国野生葛根,葛根能提高女人雌性激素水平,导向效果于乳房,打通乳房经络,并且不含激素丰胸食物。粉嫰公主酒酿蛋在数年的研制后,在保留传统酒酿蛋配方的基础上进行了合理的养分分配粉嫩公主酒酿蛋官网正品,让酒酿蛋的口感也都更好,并且其间的养分成分也都能够充分为人体所吸收,让女人的乳房血脉活络,起到了杰出的再次发育效果粉嫩公主酒酿蛋丰胸,关于丰胸效果来说也都看得见。