• +387 61 770 100

About us

Kao jedan od najvećih proizvođača suvenira, magneta, ukrasnih satova sa motivima iz gradova širom BiH,  svojim klijentima nudimo mogućnost Veleprodaje po izuzetno povoljnim cijenama.

Također nudimo mogućnost, izrade suvenira po mjeri, odnosno prema potrebi svakog klijenta, što znači da nudimo mogućnost dogovora izrade suvenira, pored onih već dostupnih,  u skladu sa posebnom željom ili idejom klijenta.

Dodatna prednost GravArta  za naše klijente je također  i  to što su svi suveniri ovog tipa izrađeni na isključivo prirodnim materijalima - drvetu ,  što je trenutno apsolutni hit u svijetu i trend novog pristupa u izradi suvenira.

Zbog toga sa zadovoljstvom možemo reći, da  smo već postali jedan od najvećih izvoznika na području Balkana za ovu vrstu suvenira, i da se suveniri iz našeg opusa već mogu naći u nekim od najpoznatijih turističkih gradova na svijetu, kao što su Istanbul, Bursa, Pariz i mnogi drugi.

Za sve dodatne informacije o ovom načinu poslovanja i uslugama koje u sklopu njega nude,  možete nas kontaktirati na mail info@alibeg.ba  ili direktno na  061 770 100.

1