• +387 61 770 100

About us

GravArt je prvi Online Suvenir shop u Bosni i Hercegovini, koji Vam omogućava da sami kreirate jedinstvene i nezaboravne poklone.  Vlastitim odabirom teksta i slike,  personalizirat ćete svoje darove, i učiniti ih posebnim i unikatnim.

GravArt Vam nudi mogućnost odabira prikladnih suvenira za svaku priliku, od vjenčanja, rođenja djeteta, matura i sl pružajući Vam mogućnost da dragim ljudima poklonite uspomenu koja sigurno nikad neće izblijediti.

Pored laserskog graviranja drveta, u GravArtu se bavimo i uslugama laserskog rezanja i obrade plastike, kože, metala i i izradom reklamnog materijala i cjelokupnog kancelarijskog programa.

U GravArtu također nudimo usluge laserske izrade svih vrsta logotipa od stiropora, 3 D reklama, svih fontova, oblika i debljine po najpovoljnijim cijenama u BiH!!!

Grav Art raspolaže profesionalnim mašinama, i specijaliziranim timom dizajnera koji svaku vašu ideju mogu pretvoriti u stvarnost.

Kao jedan od najvećih proizvođača suvenira, magneta, specijaliziranih satova i sl.  u BiH, u GravArtu  također nudimo mogućnost Veleprodaje, putem naših distributera. 

GravArt.ba polaže punu pravnu odgovornost  na sve artikle koje proizvodi . 

1
从配方上看,粉嫰公主采用了天然有机绿色食材,其间首要包含了酒酿原液、土鸡蛋、有机珍珠糯米、姜汁红糖以及泰国野葛根粉等等丰胸产品,这些关于女人来说都是很好的保养挑选。特别是添加泰国野生葛根,葛根能提高女人雌性激素水平,导向效果于乳房,打通乳房经络,并且不含激素丰胸食物。粉嫰公主酒酿蛋在数年的研制后,在保留传统酒酿蛋配方的基础上进行了合理的养分分配粉嫩公主酒酿蛋官网正品,让酒酿蛋的口感也都更好,并且其间的养分成分也都能够充分为人体所吸收,让女人的乳房血脉活络,起到了杰出的再次发育效果粉嫩公主酒酿蛋丰胸,关于丰胸效果来说也都看得见。