• +387 61 770 100

About us

GravArt je prvi Online Suvenir shop u Bosni i Hercegovini, koji Vam omogućava da sami kreirate jedinstvene i nezaboravne poklone.  Vlastitim odabirom teksta i slike,  personalizirat ćete svoje darove, i učiniti ih posebnim i unikatnim.

GravArt Vam nudi mogućnost odabira prikladnih suvenira za svaku priliku, od vjenčanja, rođenja djeteta, matura i sl pružajući Vam mogućnost da dragim ljudima poklonite uspomenu koja sigurno nikad neće izblijediti.

Pored laserskog graviranja drveta, u GravArtu se bavimo i uslugama laserskog rezanja i obrade plastike, kože, metala i i izradom reklamnog materijala i cjelokupnog kancelarijskog programa.

U GravArtu također nudimo usluge laserske izrade svih vrsta logotipa od stiropora, 3 D reklama, svih fontova, oblika i debljine po najpovoljnijim cijenama u BiH!!!

Grav Art raspolaže profesionalnim mašinama, i specijaliziranim timom dizajnera koji svaku vašu ideju mogu pretvoriti u stvarnost.

Kao jedan od najvećih proizvođača suvenira, magneta, specijaliziranih satova i sl.  u BiH, u GravArtu  također nudimo mogućnost Veleprodaje, putem naših distributera. 

GravArt.ba polaže punu pravnu odgovornost  na sve artikle koje proizvodi . 

1